Olet lämpimästi tervetullut Lintulammen valmennustallille. Järjestän valmennuksia tallin hevosilla, sekä omila hevosillanne. Teillä on mahdollisuus tuoda hevosesi yksityistalliin, jossa täyshoito sekä kokopäivä tarhaus.

Jos kiinnostuit karsinapaikasta, pistä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] 

Täytä tallipaikkahakemus seuraavalla tavalla :

  • Oma nimesi
  • Hevosesi nimi + lempinimi
  • seuraavat tiedot hevosestasi: syntymäaika, sukupuoli, rotu, väri, säkä, emä, isä, mahdolliset jälkeläiset, luonne, kasvattaja, ja omistaja.
  • JOS HALUAT, ETTÄ TIEDOISSA ON MYÖS HEVOSESTA KUVA/KUVIA, LÄHETÄ MYÖS NE SÄHKÖPOSTIN MUKANA. Kuvia enintään 5 per hevonen.

Hevosen tuonti luonnistuu näin: kun saan sinulta tallipaikkahakemuksen sähköpostiini, lisään hevosesi Lintulammen virtuaalitallin sivulle. Voit käydä tarkkailemassa sivuilta hevosesi vointia. Ratsastuksesi jälkeen voit kirjoittaa vieraskirjaan kuinka ratsastus sujui. Tarinan mukaan saat 1-15 hyrrää (rahaa), joilla voit ostaa tarvikkeita hevosellesi.

Myös valmennuksia sinulle ja hevoselle voit kysyä samasta sähköpostista. Ilmoita viestissä sinun, ja hevosesi taso sekä laji (koulu/este) josta haluat valmennusta.

Valmennukset tapahtuvat niin, että lähetän sähköpostilla sinulle "tarinan" jossa valmennan virtuaalisesti sinua ja hevostasi. Annan käytännön ohjeita ratsastukseen, joita voit oikeasti yrittää seuraavalla oikealla tunnillasi noudattaa.

  

KIITOS JOS JAKSOIT LUKEA KOKO ESITTELYN. TERVETULOA !